Psychoterapie

Reference

Navštívila jsem Evu kvůli ekzému, se kterým jsem se potýkala většinu svého dospělého života. Doslechla jsem se, že hypnóza je účinnou metodou. Eva mi během terapie vytvořila bezpečný prostor. Cítila jsem, že je o mě postaráno. Dokázala jsem najít prvotní příčinu toho, jak můj ekzém vznikl, což jsem nečekala a žádný ošetřující lékař o tom nikdy nemluvil. Ukázalo se, že událost, kdy jsem byla v minulosti sexuálně zneužita, vedla k potlačeným pocitům, které byly uvězněny v mém těle. Ekzém byl způsob, jakým moje tělo vykřičelo všechny pocity, které jsem v sobě léta věznila. Po sezení jsem se cítila lehčí a radostnější, což je úžasné, protože jsem byla dlouhou dobu spíše vážná povaha. Klíčové pro mě bylo naučit se vyjadřovat své pocity a nedržet je v sobě. Konečně mám pocit, že mohu mít život, jaký chci, a ne se jen schovávat. Jsem ti moc vděčná, Evo, moc ti děkuji!

Dokázala jsem najít prvotní příčinu toho, jak můj ekzém vznikl, což jsem nečekala a žádný ošetřující lékař o tom nikdy nemluvil. Ukázalo se, že událost, kdy jsem byla v minulosti sexuálně zneužita, vedla k potlačeným pocitům, které byly uvězněny v mém těle. Ekzém byl způsob, jakým moje tělo vykřičelo všechny pocity, které jsem v sobě léta věznila.

fotky zdefotky zdefotky zde

Liz, 37 let

K RTT terapii jsem byla zpočátku poněkud skeptická. Pochybovala jsem o její účinnosti a také jsem měla strach, že nebudu mít své tělo plně pod kontrolou. Terapii jsem ale dala šanci. Trápily mě obtíže častého močení, zejména před spaním, sportem nebo nějakou událostí, protože jsem věděla, že si na WC nebudu moci dlouho odskočit. Díky Evě se mi tato potřeba snížila na minimum. Musím vyzdvihnout Evinu empatii a schopnost navodit bezpečné a důvěryhodné prostředí během sezení i celé spolupráce. Pokud tápete, zda Evu kontaktovat, nemusíte, terapii s ní doporučuji všude, kudy chodím. Je to velký obrat. Změní Vám to život k lepšímu a nebudete toho litovat.

Tímto Evě moc děkuji!

Trápily mě obtíže častého močení, zejména před spaním, sportem nebo nějakou událostí. Díky Evě se mi tato potřeba snížila na minimum. Musím vyzdvihnout Evinu empatii a schopnost navodit bezpečné a důvěryhodné prostředí během sezení i celé spolupráce.

Nikola, personalistka

RTT sezení bylo pro mě velmi efektivní. Eva navodila takové prostředí, v jakém jsem se cítila příjemně, působila klidně a mohla jsem se jí s čímkoliv svěřit. Pracovaly jsme společně na tom, abych si více věřila. Pomohla mi najít příčiny, které způsobovaly mé problémy. Transformovaly jsme moje stará, neužitečná přesvědčení. Se změnou mi pomáhají pečlivě připravené nahrávky, které jsem od Evy dostala ke každodennímu poslechu. Jak sezení, tak i nahrávka mi pomohly a přispěly k velké změně.

Evě moc děkuji!

S Evou jsme společně pracovaly na tom, abych si více věřila. Pomohla mi najít příčiny, které způsobovaly mé problémy. Transformovaly jsme moje stará, neužitečná přesvědčení. Jak sezení, tak i nahrávka mi pomohly a přispěly k velké změně.

Petra, 48 let

RTT metoda je k nezaplacení, mění život. Aby mohli lidé žít svůj život naplno, bez trápení, je třeba se dostat k příčině problému. I já měla trápení. Kvůli traumatu z dětství jsem se necítila celistvá. Stále jsem měla touhu najít odpovědi na mnoho nezodpovězených otázek z dětství a nějak je vyřešit. V minulosti jsem absolvovala terapií mluvením po dobu 30 let.
Již po dvou RTT sezeních pozoruji výraznou změnu. Ihned po terapii jsem se cítila klidněji.  S odstupem času se hluboko v sobě cítím svobodná, lehčí, smířená sama se sebou. Mám mnohem pozitivnější pohled na život. Kéž bych podstoupila sezení už před lety.

Kvůli traumatu z dětství jsem se necítila celistvá. Stále jsem měla touhu najít odpovědi na mnoho nezodpovězených otázek z dětství a nějak je vyřešit. Již po dvou RTT sezeních pozoruji výraznou změnu. S odstupem času se hluboko v sobě cítím svobodná, lehčí, smířená sama se sebou. Mám mnohem pozitivnější pohled na život.

Claire, 67 let

Trápil mě neodůvodněný strach, že mě partner podvádí, i když jsem k tomu neměla relevantní důvod. A přestože jsem si byla vědoma toho, že to je jen výmysl v mé hlavě a svoji žárlivost jsem držela na uzdě, uvnitř jsem se hodně trápila. Po terapii a po poslechu transformační nahrávky tyto úzkosti úplně vymizely. Přestala jsem řešit, s kým se přítel baví, kam a s kým jde, s kým si píše. Jsem klidná a mám radost, že má kamarádky, stejně jako já mám kamarády. Naopak jsem zaznamenala, že od té doby se můj přítel ke mně začal chovat pozorněji. Samotná terapie byla na velmi dobré a profesionální úrovni. Přestože jsem cítila silné emoce, Eva mě procesem provedla bezpečně. A jako bonus jsem dostala nádherně zpracovanou nahrávku, kterou doteď moc ráda poslouchám. Má krásný uklidňující hlas a přednes. Děkuji Evi. Naše sezení mi změnilo život a zbavilo mě problému, který mě tížil odjakživa.

Trápil mě neodůvodněný strach, že mě partner podvádí, i když jsem k tomu neměla relevantní důvod. Po terapii a po poslechu transformační nahrávky tyto úzkosti úplně vymizely. Přestala jsem řešit, s kým se přítel baví, kam a s kým jde, s kým si píše. Naše sezení mi změnilo život a zbavilo mě problému, který mě tížil odjakživa.

Pavla, účetní

Celý život jsem se potýkala s tím, že jsem nikdy nedokázala sdělit, co si skutečně myslím, protože jako dítěti mi nikdo nenaslouchal, a pokud jsem se ozvala, byla jsem umlčena křikem nebo tresty. Oslovila jsem proto Evu, abychom společně tento problém vyřešily. Během sezení jsem se v přítomnosti Evy cítila skvěle, a to díky jejímu pochopení a pečlivému přístupu. Bylo to osvobozující. Nyní se nebojím být tím, kým skutečně jsem. Chci s lidmi více komunikovat, sblížit se s nimi. Komunikace už není překážkou. Evu skutečně moc doporučuji komukoliv, je ve své práci úžasná!

Celý život jsem se potýkala s tím, že jsem nikdy nedokázala sdělit, co si skutečně myslím. Během sezení jsem se v přítomnosti Evy cítila skvěle, a to díky jejímu pochopení a pečlivému přístupu. Bylo to osvobozující. Nyní se nebojím být tím, kým skutečně jsem. Komunikace už není překážkou.

Elsa, 42 let

Když jsem Evu oslovila, bojovala jsem se svými reakcemi při nesouhlasu nebo odlišném názoru, než jsem měla já. Brala jsem to jako ohrožení a nechápala jsem, proč se tak chovám. Vědomě jsem věděla, že způsob, jakým reaguji, není v pořádku, ale nevěděla jsem, co s tím mám dělat.

Vyzkoušela jsem i jiné druhy terapií, ty mi ale nepomohly, řešily pouze symptomy, takže jsem nikdy nepochopila, odkud se problém bere.

Během sezení jsem se cítila bezpečně a otevřeně, mohla jsem mluvit, plakat, být sama sebou. Eva vytvořila bezpečné prostředí. Krok za krokem mě zavedla do mého podvědomí a já jsem zjistila, proč se cítím tak, jak se cítím, a co je příčinou mého problému.

Při poslechu nahrávky, kterou jsem dostala od Evy, se můj vnitřní dialog změnil. Jsem k sobě laskavější a lépe chápu své pocity. Během rozhovoru se nyní cítím mnohem lépe. Vnímám porozumění a přijímám názory lidí. Cítím se uvolněně a klidně, protože teď už rozumím, proč jsem daný problém měla. Právě porozumění bylo pro mě opravdu osvobozující!

Když jsem Evu oslovila, bojovala jsem se svými reakcemi při nesouhlasu nebo odlišném názoru. Brala jsem to jako ohrožení a nechápala jsem, proč se tak chovám. Během sezení jsem se cítila bezpečně a otevřeně, mohla jsem mluvit, plakat, být sama sebou. Nyní jsem k sobě laskavější a lépe chápu své pocity. Cítím se uvolněně a klidně, protože teď už rozumím, proč jsem daný problém měla. Právě porozumění bylo pro mě opravdu osvobozující!

Natasha, 36 let

Měla jsem úžasné sezení s Evou, změnila mi život! Jsem si vědoma, že události z dětství mají něco společného s mými nynějšími problémy. Ale uvědomila jsem si, že bych své problémy nevyřešila sama, potřebovala jsem terapeuta. Eva mi pomohla odhalit příčiny mého problému a pomohla mi změnit pohled na sebe i na to, jak vidím svět. Vždycky jsem se bála hodnocení druhých, co si o mně asi myslí.  Nyní jsem se od toho konečně osvobodila! Nyní jsem více společenská a otevřená i k navazování kontaktu s cizími lidmi.

Eva mi pomohla odhalit příčiny mého problému a pomohla mi změnit pohled na sebe i na to, jak vidím svět. Vždycky jsem se bála hodnocení druhých, co si o mně asi myslí. Nyní jsem více společenská a otevřená i k navazování kontaktu s cizími lidmi.

Jasmine, 36 let

RTT terapie s Evou mi pomohla otevřít oči. Uvědomila jsem si souvislosti, které stály za mojí prokrastinací. Nyní vnímám, co je pro mě důležité, co opravdu chci, a co naopak potřebuji delegovat. Sezení mi pomohlo udělat si pořádek v hlavě a překonat vnitřní rezistenci. Cítím se svěží a vše je tak, jak má. Konečně jsem šla do akce a začala vytvářet nové projekty. Prošla jsem si hlubokou proměnou!

Uvědomila jsem si souvislosti, které stály za mojí prokrastinací. Sezení mi pomohlo udělat si pořádek v hlavě a překonat vnitřní rezistenci. Konečně jsem šla do akce a začala vytvářet nové projekty. Prošla jsem si hlubokou proměnou!

Anna, 36 let

V období před terapií jsem zažívala psychický chaos. Eva mi pomohla zpracovat téma, které mě činilo nešťastnou a brzdilo můj život. Samu sebe jsem sabotovala. Točila jsem se v kruhu. Měla jsem výčitky svědomí, že nedosahuji dostatečných výsledků. Neustále jsem „něco“ dělala, ale většinou jsem prokrastinovala. Po terapii se konečně věci v mém životě daly do pohybu. Začala jsem věci dokončovat včas. Zvládla jsem akreditaci, kterou jsem několik měsíců odkládala. Jsem klidnější, protože vidím výsledky, a tak si dopřávám i zábavu. Eva pro mě také připravila fantastické audio, které mi hodně pomohlo. Kromě změny myšlenkových vzorců, mi taky zvedlo náladu a pomohlo mi soustředit se na to, co chci. Už nemám pocit, že časem bude vše horší. Nyní očekávám více toho dobrého.

V období před terapií jsem zažívala psychický chaos. Měla jsem výčitky svědomí, že nedosahuji dostatečných výsledků. Neustále jsem „něco“ dělala, ale většinou jsem prokrastinovala. Po terapii se konečně věci v mém životě daly do pohybu. Začala jsem věci dokončovat včas. Zvládla jsem akreditaci, kterou jsem několik měsíců odkládala.

Karolína, 32 let

1 2

Kontaktní formulář


    Sídlo

    Eva Dolníková

    Chlum 44, Zlín 763 02

    +420 734 573 375

    info@evadolnikova.cz

    IČ: 19108184

    Odkaz

    Osobní sezení možné pouze po předchozí domluvě.

    Všeobecné obchodní podmínkyOchrana osobních údajůPoučení klienta