Psychoterapie

O mně

Vítám Tě,

Dovol mi se představit, jsem Eva. Mým posláním je pomáhat pomocí metody RTT lidem, které trápí strachy, úzkosti, panické ataky, deprese, či obtíže psychosomatického původu. Zbavuji je bloků a jiných nepříjemných emocionálních zátěží, aby i tito lidé mohli žít svůj život naplno tak, jak si každý zaslouží. Často si lidé neuvědomují, co jim stojí v cestě ke šťastnému životu nebo optimálnímu zdraví. Příčinou mohou být nevyřešené problémy z minulosti, potlačené emoce a vnitřní přesvědčení, která formují náš pohled na svět kolem sebe.

Již od útlého věku jsem se o lidské tělo zajímala. „Jak vlastně funguje?“ říkala jsem si. Zájem rostl a volné chvíle jsem vyplňovala četbou o alternativních přístupech ke zdraví. Čím více jsem se o téma zdraví zajímala, tím více mě uzdravovací schopnosti lidského těla fascinovaly. Koníček mě přivedl k metodě RTT od celosvětově uznávané britské terapeutky Marisy Peer, metoda mě zaujala takovým způsobem, že jsem se ji bez váhání rozhodla vystudovat. Studium mi nejen rozšířilo obzory, ale také mě přesvědčilo o síle lidské mysli a o jejím vlivu na tělo a situace, které prožíváme.

Od té doby jsem věděla, že se chci metodě RTT věnovat. Jsem nesmírně vděčná, že mám to štěstí dělat to, co mě baví, a neustále se zlepšovat. Naplňuje mě, když sleduji výsledky svých klientů. Podporuji je i několik týdnů po terapii, abych byla svědkem nejen úžasných AHA momentů bezprostředně po terapii, ale i těch postupných změn, které následují s odstupem času, ať už je to uvědomění sebehodnoty, harmonie v životě nebo úplné vymizení problému.

Pokud Tě tyto řádky zaujaly a potýkáš se s výše zmíněnými obtížemi, prosím, neváhej mě kontaktovat, jsem tu proto, abych si Tě vyslechla a pomohla Ti.

S láskou a porozuměním,

Eva

Zjisti, jak mohu pomoct Tobě:

Napiš mi

Kontaktní formulář


    Sídlo

    Eva Dolníková

    Chlum 44, Zlín 763 02

    +420 734 573 375

    info@evadolnikova.cz

    IČ: 19108184

    Odkaz

    Osobní sezení možné pouze po předchozí domluvě.

    Všeobecné obchodní podmínkyOchrana osobních údajůPoučení klienta